Referenties

 1. VandeCruys Optiek

  VandeCruys Optiek

  Sinds 4 jaar is Vandecruys Optiek een feit, mijn eigen onafhankelijke optiekzaak in de Vlaamse gemeente Laakdal. Ik heb veel te danken aan OptiekXL, zij hebben er mede voor gezorgd dat ik mijn concept heb kunnen realiseren.

 2. Klein Optiek Apeldoorn

  Klein Optiek Apeldoorn

  Bij Klein Optiek Apeldoorn hebben we weer een mooie levering mogen verzorgen. De corneatopograaf CSO Sirius en de Nidek Tonoref 3 zijn samen met de Huvitz HOCT-1F op een MT-02 tafel geplaatst. De beelden worden weergegeven op groot scherm. De MT-02 tafel is voorzien van een maatwerk blad, zodat de instrumenten er netjes naast elkaar oppassen. Blij met deze mooie ruimte! 

 3. Optique Labruyere Noord-Scharwoude

  Optique Labruyere Noord-Scharwoude

  Bij Optique Labruyere in Noord-Scharwoude mochten we deze mooie Delta Q refractie-unit plaatsen. Zowel hout als metaal werden op verzoek van de klant in grijs geleverd. Mooie combinatie met de blauwe stoel! Zowel de stoel als de tafel zijn electronisch in hoogte verstelbaar en de stoel is voorzien van een voetsteun. Klant tevreden, wij tevreden!

 4. Pearle Opticiens Heiloo

  Pearle Opticiens Heiloo

  Weer een mooie installatie mogen verzorgen van een Modi topograaf bij Pearle Optiens in Heiloo. Zeg eens eerlijk, dit is toch een prachtig plaatje? Past perfect!

 5. Van den Assum Opticiens Dongen

  Van den Assum Opticiens Dongen

  Bij Van den Assum Opticiens in Dongen mochten we een hele mooie ruimte inrichten met een bijpassende unit. Het resultaat mag er zeker wezen. De refractie-unit Delta Q werd uitgevoerd met een automatische phoropterarm. Op de unit staat een CSO Antares topograaf en een SL-9900D spleetlamp met camera. De Onspot kruk werd bekleed met hetzelfde materiaal als die van de stoel, waardoor het een mooi geheel is geworden.   

 6. Pearle Opticiens Weert

  Pearle Opticiens Weert

  Een mooie installatie afgerond bij Pearle Opticiens in Weert. De Delta Q refractie-unit (in wit) is opgebouwd met een grijze stoel. De Antares topograaf en een SL-9900 digitale spleetlamp in Elite-uitvoering zijn op het blad gemonteerd en een manuele phoropter is aan de balansarm gemonteerd. De uitstraling van de Huvitz HCP-7000 projector past mooi in het plaatje. 

 7. Style Optiek IJsselstein

  Style Optiek IJsselstein

  In IJsselstein plaatste we bij Style Optiek een mooie Delta Q refractie-unit volledig in wit uitgevoerd met grijze bodemplaat. De zwarte stoel is voorzien van armsteunen. Al met al een heel mooi en tijdloos geheel!

 8. Reyer Lafeber The Optical Society Utrecht

  Reyer Lafeber The Optical Society Utrecht

  Bij Reyer Lafeber The Optical Society te Utrecht mochten we een hele mooie installatie verzorgen van een Delta Q refractie-unit met HDR-9000 phoropter en SL-9900 Elite digitale spleetlamp. Boven de unit hangt een Onspot visusscherm en ook de kruk is van Onspot. In de prescreen ruimte werd ook een Huvitz HOCT geplaatst en een Sirius topograaf. En op het resultaat zijn we best een beetje trots.

 9. Eyescan Emmen

  Eyescan Emmen

  In Emmen mochten we een mooie installatie verzorgen van maar liefst vijf refractie-units. Hier werd gekozen voor de Medical Line. Op de unit van deze foto werd een SL-9900 Elite digitale spleetlamp geplaatst met A900 tonometer. De HDR-9000 phoropter is van Huvitz, net als de projector.

 10. Linneweever Optiek Wateringen

  Linneweever Optiek Wateringen

  Bij Linneweever Optiek in Wateringen plaatste we een DeltaQ refractie-unit in het wit met een zwarte stoel en OnSpot refractiekruk. Verder plaatste we twee wandtafels, waardoor efficient gebruik van de ruimte kon worden gemaakt.
  Een mooie plaatsing weer! 

Posts loader