VandeCruys Optiek

VandeCruys Optiek

"Sinds 4 jaar is Vandecruys Optiek een feit, mijn eigen onafhankelijke optiekzaak in de Vlaamse gemeente Laakdal. Ik heb veel te danken aan OptiekXL, zij hebben er mede voor gezorgd dat ik mijn concept heb kunnen realiseren.

5 jaar geleden ben ik beginnen nadenken over mijn eigen "zien en horen" optiekzaak hier in de Antwerpse Kempen. Ga ik een locatie kopen of huren? Hoe zal het interieur eruitzien? Met welke collecties ga ik werken? Wie wordt mijn glasleverancier? Een beursbezoek, afspreken met de vertegenwoordigers, offertes vergelijken, het is een proces waar je een lange tijd mee bezig bent. Gelukkig kwam ik snel terecht bij Jurjen van OptiekXL. Het eerste contact was meteen zeer productief, op zeer korte tijd werd de hele "optiekzaak puzzel" volmaakt en waren alle onzekerheden weg. Alle medewerkers zijn uitermate professioneel en werken met de glimlach mee aan uw toekomstplannen.

Kees komt hier 1 keer per jaar langs voor het onderhoud van mijn apparatuur en om mij bij te staan. Sinds het begin van onze samenwerking kan ik daarom ook spreken van een perfecte service en nazorg. Het feit dat je één aanspreekpunt hebt voor alle optiek benodigdheden geeft echt wel gemoedsrust. Alle professionals in de oogzorg kunnen dus bij OptiekXL terecht voor hun eigen totaaloplossing".

Ceel Vandecruys
Zaakvoerder
Vandecruys Optiek