Team OptiekXL

 1. Let's Meet: Greetje

  Let's Meet: Greetje

  Graag stel ik mezelf voor aan jullie, mijn naam is Greetje Tel en ik woon samen met mijn zoontje van bijna 4 jaar in het centrum van Wolvega.
  In mijn vrije tijd korfbal ik en doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen en met mooi weer ben ik vaak samen met mijn zoontje op en in het water te vinden. Ook vind ik het heerlijk om een gerecht te maken uit de Italiaanse keuken.

 2. Let's Meet: Mitchel

  Let's Meet: Mitchel

  Dit is onze collega Mitchel Philippa. Micthel is 24 jaar oud en komt uit Wagenberg, een klein dorpje boven Breda (funfact: Wagenberg staat bekend als de makers van het lekkerste broodje van Brabant). Hij studeert Strategic innovation management aan de RUG en woont daarom sinds kort in Groningen. 

 3. Let's Meet: André

  Let's Meet: André

  Dit is onze collega André Sijbesma. Andre is 44 jaar en woont in Leeuwarden samen met zijn vrouw Anja, dochter Fenna en zoon Jorik. André werkt ondertussen 3,5 jaar bij OptiekXL als ICT-specialist. Hij houdt zich met name bezig met het optimaliseren van de website, helpt klanten met Teamviewer en is het brein achter ons CRM systeem. In zijn vrije tijd vindt André het leuk om hard te lopen, speciaal biertjes drinken met zijn vrienden en leuke dingen doen met zijn gezin. En goed om te weten.. je kunt ontzettend lachen met André!

 4. Let's meet: Carmen

  Let's meet: Carmen

  Hallo allemaal, mijn naam is Carmen van der Werff, 41 jaar en woonachtig met vriend, 2 zoontjes en kat in Heerenveen. In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid met vriendinnen, reizen, lekker koken (en eten) en het genieten van mijn gezinnetje. Ook ontspannen met boek of een goede film is waar ik erg van kan genieten. Hiervoor was ik 8 jaar werkzaam als secretaresse bij een advocatenkantoor en vanaf 1 juli maak ik deel uit van het team van OptiekXL. Een hele nieuwe uitdaging in een hele andere branche waarvan ik veel kan leren en dat ook nog eens in een supergezellig team met enthousiaste en lieve collega’s!

 5. Let's meet: Stan

  Let's meet: Stan

  Mijn naam is Stan van Beek, ik ben 26 jaar en ik woon in een appartement in het Centrum van Heerlen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, met name hardlopen. Verder bezoek ik graag festivals met mijn vrienden want ik houd ontzettend van muziek. Heb ik naast mijn werk, en leuke dingen doen met mijn vrienden, nog tijd over dan klus ik graag aan mijn oude BMW. Ik houd erg van oude auto's! Via mijn vader ben ik een paar maanden geleden bij OptiekXL terecht gekomen, want hiervoor werkte ik voor een medisch bedrijf die zich voornamelijk bezig houdt met cardiovasculaire onderzoek. Heel wat anders, maar de optiek branche bleef toch kriebelen. Ik heb het als monteur ontzettend naar mijn zin, reis het hele land door, we hebben een leuk team en het werk is afwisselend. Geen dag en vraag is hetzelfde en dat maakt mijn werk extra leuk en uitdagend!